WatchToCare™ GPS horloges bieden zekerheid !

meisje met roze zonnebril is blij met roze smart watch voor kinderen

Een WatchToCare GPS horloge biedt veel zekerheid voor volwassenen en ouderen.

Met behulp van deze systemen hebben familieleden en zorginstellingen de mogelijkheid om onmiddellijk te reageren als bijvoorbeeld ouderen of patiënten met Alzheimer of dementie, als ze zonder toezicht zijn vertrokken of hun huis niet meer kunnen vinden. Ook wordt er een melding naar de “toezichthouder(s) gestuurd bij bijvoorbeeld een val of als ze een bepaald gebied verlaten.

Met deze functie “virtuele afrastering” kunnen meerdere gebieden worden gedefinieerd. Als de persoon deze zone verlaat of opnieuw binnenkomt, wordt een alarm geactiveerd op de via de app op de telefoon van de toezichthouder(s). Op deze manier kan weglopen en verdwalen in een vroeg stadium worden opgespoord en voorkomen.

Het bereiken van ouderen via de gsm stuit vaak op obstakels, omdat zij de gsm vaak niet bij de hand hebben of het rinkelen niet kunnen horen.
Een WatchToCare GPS horloge kan helpen omdat deze altijd beschikbaar is. In geval van nood kan de persoon die hulp nodig heeft, de SOS-knop gebruiken om hulp te vragen via de voorgeprogrammeerde telefoonnummers of kan hij/zij zoals normaal meerdere voorgeprogrammeerde telefoonnummers bellen.

Verdwalen behoort tot het verleden

Met de persoonlijke WatchToCare GPS-tracking oplossingen kunt u met kinderen, recreatieve sporters, senioren, dementiepatiënten, gehandicapten, rolstoelgebruikers en anderen direct contact opnemen. Ook kunnen dragers van het horloge met één druk op de knop hulp inroepen.

Als iemand zijn oriëntatie verliest door gezondheidsredenen, een ongeval of door leeftijd, is het vaak moeilijk om deze persoon snel te vinden. De WatchToCare oplossingen bieden de mogelijkheid om deze persoon snel te vinden met behulp van GPS-lokalisatie. 

In tegenstelling tot een interne systemen werken de tracking horloges overal zelfs in het buitenland, wat bijdraagt ​​aan een aanzienlijk hogere levenskwaliteit voor betrokkene.

Door de zeer eenvoudige bediening zijn de WatchToCare GPS horloges zeer geschikt voor ouderen of mindervaliden. Met één druk op de knop kunt u telefonisch contact opnemen met drie voorgeprogrammeerde nummers.

Er zijn nog meer eigenschappen: De locatie van de hulpbehoevende persoon kan zonder zijn of haar tussenkomst worden bepaald. Dit is erg handig als de betrokkene het apparaat niet meer kan bedienen, als hij niet meer kan praten of als hij zijn verblijfplaats niet kan aangeven. Dit garandeert snelle en betrouwbare hulp! Er kan echter ook een “veiligheidszone” worden bepaald waarin de drager van het hulpoproepsysteem zich mag bewegen. Als deze zone wordt verlaten, wordt automatisch een alarm verzonden naar een van de vooraf geautoriseerde familieleden. De coördinaten worden geëvalueerd met een pc of mobiele telefoon met internetverbinding en de locatie van de betrokken persoon wordt exact weergegeven – met een nauwkeurigheid van ongeveer vijf meter. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het gebruik ongeveer €5 – €10 per maand

Geef een antwoord