Security statement WatchToCare application Setracker2

Een paar jaar terug kregen we wat berichten van mensen die zich zorgen maakten over de beveiliging van de Setracker app die ze gebruiken. Waar ze zich zorgen over maken, is het volgende:

  1. Kan het horloge gemakkelijk door een hacker worden bespioneerd?
  2. Zijn de gegevens veilig op de server is opgeslagen?
  3. Kan een ID tweemaal worden geregistreerd?

Bovendien heeft de Norwegian Consumer Council (NCC) vier tracker horloges voor kinderen geanalyseerd. Deze apparaten zijn allemaal gekocht in Noorse winkels en heten Gator 2, Tinitell, Viksfjord (die Setracker gebruiken) en Xplora.

Setracker heeft meer dan 10.000.000 totale downloads over de hele wereld, WatchToCare is een van de Setracker-gebruikers, daarover het volgende:ijken.

De WatchToCare Setracker applicatiebeveiliging:

Setracker heeft de beveiligingsmeting van Alibaba Security Team doorstaan, met gecodeerde interface en sterke netwerk firewall, dagelijks gegevensback-up. Met technische ondersteuning om DDOS-aanvallen te voorkomen, wachtwoord cracking, SQL-injectie, XSS-cross-site en andere hacker aanvallen te blokkeren. Setracker gebruikt het https-certificaat van Symentec. (Symantec is ‘s werelds vierde grootste onafhankelijke softwarebedrijf, de top drie voor Microsoft, Oracle, SAP, maar ook’ s werelds grootste leveranciers en serviceproviders op het gebied van informatiebeveiliging.)  

  1. -Kan de watch-parameter gemakkelijk worden bespioneerd en gecontroleerd worden door een vreemde? -Absoluut niet! Het originele wachtwoord van elk apparaat om de watch-parameter te controleren is “123456”. Nadat de gebruiker het apparaat heeft ontvangen, kunt u uw mobiele telefoon gebruiken om de tekst “pw, 123456, pw, ****** #” per sms naar het horloge-nummer te sturen (* betekent het nieuwe wachtwoord), daarna de nieuwe tekst om de parameter te controleren is: “pw, ******, ts #”. Bovendien, als u het nummer of het SOS-nummer, van het horloge wilt wijzigen, moet u het wachtwoord op de tekst invoegen. Setracker vereist ook het inlogaccount van de gebruiker om toegang te krijgen, zonder wachtwoord om in te loggen,  kunnen hackers geen informatie krijgen op de server en de gebruiker volgen, de server heeft een anti-aanval en anti-wachtwoordcrack-functie, hackers kennen het account van de gebruiker niet, maar kunnen ook geen wachtwoord krijgen en het horloge volgen.

 -Zijn de gegevens veilig op de server is opgeslagen?

          -Absoluut zeker!

Setracker is een enorm informatieverwerkingssysteem met veel beveiliging, Setracker is nooit in de problemen geweest of is er data verlies geweest en dat zal in de toekomst ook niet gebeuren. Niemand kan zonder jouw toestemming toegang krijgen tot het gebruikersaccount ook is alle informatie gecodeerd. 

  1. -Kan een WatchToCare horloge tweemaal worden geregistreerd?

          -Absoluut niet, tenzij u er uitdrukkelijk via uw eigen app toestemming voor geeft!

Elke ID is uniek en kan slechts één keer worden geregistreerd, het tweede register wordt weergegeven als: “Apparaat nummer al geregistreerd, neem contact op met de hoofd accounthouder.  

Dit waren de simpele horloges die gecontroleerd werden in Noorwegen

Zie plaatje.rechts..

Conclusie:
 Als een van de meest betrouwbare applicaties is Setracker meer dan 10.000.000 keer gedownload en heeft nooit beveiligingsissues gekend. . Setracker wordt nogal eens met opzet aangevallen door een concurrerend  applicatiebedrijf, zelfs in 2015, de meest populaire periode van GPS-tracking in China, hebben ze dezelfde vragen met opzet naar voren gebracht. 

Heb je vragen stuur een email naar: support@admin

Geef een antwoord