Ruilen en Retourneren

Als je niet tevreden bent met de door jou bestelde artikelen dan vinden wij dat heel jammer en horen we graag wat we kunnen doen om je tevreden te stellen.

Vaak is het probleem om het product “aan de praat te krijgen”, in dat geval stuur even een e-mail naar support@watchtocare.com Bijna altijd kunnen we het op afstand oplossen. Buiten dat heb je natuurlijk de mogelijkheid om binnen 30 dagen na ontvangst een retour te melden, daarna heb je nog 14 dagen om het artikel daadwerkelijk te retourneren. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, stickers op het horloge of alarmknop, labels,  simkaart en  in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. De stickers en/of labels moeten aan c.q. op het product zitten. Het product mag géén gebruikssporen bevatten. Ga je het product dragen en gebruiken dan kan het alleen geretourneerd worden als het defect is. Gebruik géén plakband op de binnendoos.

Let op: Zelf opgewaardeerde bedragen worden nooit vergoedt.

Eenvoudig retourneren in 5 simpele stappen 

(Heb je het artikel gekocht via Bol.com of Amazon, volg dan de retour procedure van Bol.com of Amazon) 

Stap 1: Vul het retourformulier in welke je hieronder kunt downloaden

[Retourformulier]

Stap 2: Stuur het formulier naar support@watchtocare.com 

Stap 3: Je ontvangt van ons een retourcode.

Stap 4: Stuur je bestelling op, zorg voor een Track & Trace nummer!
Stuur het artikel compleet samen met het retourformulier op naar het adres wat op het formulier staat. Zorg dat het pakketje voorzien is van een Track en Trace code. Is iets niet duidelijk, stuur dan een email naar: support@watchtocare.com.

Stap 5: Voldoet het retour aan de voorwaarden, dan ontvang het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je bankrekening. Heb je voor achteraf betalen gekozen wordt dat door deze partij afgehandeld.